ВСП ТПФК ВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 45
БМ
12
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Менеджмент Юридичне
Заяв 51
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Менеджмент Юридичне
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Секретарська та офісна справа Юридичне
Документаційно-інформаційне забезпечення адміністративної і правничої діяльності
Заяв 93
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Секретарська та офісна справа Юридичне
Документаційно-інформаційне забезпечення адміністративної і правничої діяльності
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Бухгалтерсько-механічне
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 42
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Машинобудування Бухгалтерсько-механічне
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 34
БМ
21
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 31
БМ
21
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 11
БМ
5
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 9
БМ
3
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 26
БМ
—
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Машинобудування Бухгалтерсько-механічне
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 20
БМ
—
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 26
БМ
5
ВМ
13
Контракт
13
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 25
БМ
5
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 24
БМ
5
ВМ
11
Контракт
11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 21
БМ
5
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 6
БМ
—
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 4
БМ
—
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|