Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 45 • БМ 5 • К 40
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 2.2
/ Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гетьман Н. І. 153.000 До наказу (б) 153
  • Співбесіда: 153
Співбесіда
done_all
2 Васильєв В. А. 181.000 До наказу (б) 181
  • Співбесіда: 181
done_all
3 Погребняк М. Є. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
4 Господарець В. Д. 156.000 До наказу (б) 156
  • Співбесіда: 156
done_all
5 Білокінь Д. К. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
done_all
6 Паламарчук С. В. 165.000 Рекомендовано (к) 165
  • Співбесіда: 165
7 Макуха О. А. 165.000 Рекомендовано (к) 165
  • Співбесіда: 165
8 Коцюбинська А. О. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Співбесіда: 155
9 Кордон Т. В. 180.000 Відхилено (б) 180
  • Співбесіда: 180
10 Паламар Н. О. 180.000 Відхилено (б) 180
  • Співбесіда: 180
11 Ракуха Є. А. 165.000 Відхилено (б) 165
  • Співбесіда: 165