Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 16 • К 16
Заяв 6
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шевчук І. В. 163.000 До наказу (к) 163
  • Співбесіда: 163
done_all
2 Чубатюк В. В. 160.000 До наказу (к) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
3 Кулеша А. О. 162.000 Рекомендовано (к) 162
  • Співбесіда: 162
4 Космачевський Р. В. 152.000 Допущено 152
  • Співбесіда: 152
5 Бондар О. С. 142.000 Допущено 142
  • Співбесіда: 142
6 Слушний О. В. 0.000 Зареєстровано