G13 Харчові технології
- Зараховано: 9
- Оригіналів: 9
- Рекомендовано всього: 4
- Рекомендован на контракт: 4
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Шведов С. Я. | Б | 151.000 | До наказу (б) |
151
Співбесіда
|
— | done_all |
2 | 2 Кухарук В. С. | Б | 174.000 | До наказу (б) |
174
|
— | done_all |
3 | 3 Драченко А. М. | Б | 173.000 | До наказу (б) |
173
|
— | done_all |
4 | 4 Швець А. М. | Б | 161.000 | До наказу (б) |
105 108 154 149
|
— | done_all |
5 | 5 Ліва Ю. П. | Б | 159.000 | До наказу (б) |
159
|
— | done_all |
6 | 6 Озеров О. О. | К | 160.000 | До наказу (к) |
160
|
— | done_all |
7 | 7 Кушнір Н. В. | Б | 151.000 | До наказу (к) |
151
|
— | done_all |
8 | 8 Добровольська А. С. | Б | 150.000 | До наказу (к) |
150
|
— | done_all |
9 | 9 Левчук М. М. | Б | 148.000 | До наказу (к) |
148
|
— | done_all |
10 | 10 Буга І. О. | К | 164.000 | Рекомендовано (к) |
164
|
— | — |
11 | 11 Гусаріна Є. Ю. | Б | 158.000 | Рекомендовано (к) |
115 123 132 134
|
— | — |
12 | 12 Чечельницька У. С. | К | 156.000 | Рекомендовано (к) |
156
|
— | — |
13 | 13 Мазуренко К. О. | Б | 154.000 | Рекомендовано (к) |
140 100 134 119
|
— | — |
14 | 14 Ільніцька В. Ю. | Б | 0.000 | Зареєстровано | — | — | — |
15 | 15 Мартинюк З. С. | Б | 0.000 | Зареєстровано | — | — | — |
16 | 16 Ращупкіна Р. О. | К | 0.000 | Зареєстровано | — | — | — |
17 | 17 Гуменюк М. В. | Б | 191.000 | Відхилено (б) |
191
|
— | — |
18 | 18 Мазур А. О. | Б | 189.000 | Відхилено (к) |
189
|
— | — |
19 | 19 Германюк Д. А. | Б | 189.000 | Відхилено (к) |
189
|
— | — |
20 | 20 Сокур К. С. | Б | 172.000 | Відхилено (б) |
172
Співбесіда
|
— | — |
21 | 21 Шаріпова В. О. | Б | 170.000 | Відхилено (к) |
170
|
— | — |
22 | 22 Слуцька К. О. | Б | 166.000 | Відхилено (к) |
142 108 140 140
|
— | — |
23 | 23 Безпалько М. О. | Б | 162.000 | Відхилено (б) |
138 100 141 140
Співбесіда
|
— | — |
24 | 24 Харіна К. А. | Б | 155.000 | Відхилено (б) |
155
Співбесіда
|
— | — |
25 | 25 Позднякова В. І. | Б | 0.000 | Відмова | — | — | — |