ВСП ТПФК ВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування Заочне
Бухгалтерський облік
Заяв 10
БМ
5
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 8
БМ
4
ВМ
7
Контракт
7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 4
БМ
2
ВМ
6
Контракт
6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 2
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології Заочне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|