Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 16 • К 16
Заяв 4
/ Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нікрасевич В. В. 152.000 До наказу (к) 152
  • Співбесіда: 152
done_all
2 Баусов Є. А. 142.000 До наказу (к) 142
  • Співбесіда: 142
done_all
3 Слушний О. В. 0.000 Відмова
4 Кулеша А. О. 0.000 Відмова