Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 45 • БМ 3 • К 42
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 3
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сікорський А. В. 159.000 До наказу (б) 159
  • Співбесіда: 159
done_all
2 Слободяник А. А. 143.000 До наказу (б) 143
  • Співбесіда: 143
done_all
3 Білоус С. М. 165.000 Рекомендовано (к) 165
  • Співбесіда: 165
4 Ракуха Є. А. 165.000 Рекомендовано (к) 165
  • Співбесіда: 165
5 Федишина В. Л. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Співбесіда: 155
6 Коцюбинська А. О. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Співбесіда: 155
7 Жданов І. Р. 180.000 Відхилено (б) 180
  • Співбесіда: 180
Співбесіда
8 Кордон Т. В. 180.000 Відхилено (б) 180
  • Співбесіда: 180
9 Паламарчук С. В. 165.000 Відхилено (б) 165
  • Співбесіда: 165