ВСП КФКРГ НУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 76
БМ
70
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 30
БМ
25
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 7
БМ
—
ВМ
80
Контракт
80
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 4
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 13
БМ
8
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 1
БМ
—
ВМ
42
Контракт
42
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 77
БМ
19
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 13
БМ
—
ВМ
56
Контракт
56
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 25
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 9
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 2
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 4
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 63
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 7
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 5
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 2
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 4
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 2
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 3
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 2
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 10м
|