Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 75 • К 75
Заяв 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бараннік Н. В. 180.000 Зареєстровано 145 131 156
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • Історія України: 156
2 Фрасініч А. О. 170.000 Зареєстровано 143 108 143 149
  • Українська мова: 143
  • Математика: 108
  • Історія України: 143
  • Біологія: 149
3 Степанчук К. В. 0.000 Зареєстровано
4 Мороз П. С. 0.000 Зареєстровано
5 Квасова А. Д. 0.000 Зареєстровано
6 Почеп Н. І. 0.000 Зареєстровано
7 Цілина К. І. 0.000 Зареєстровано