Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 80 • К 80
Заяв 7
/ Виробництво харчової продукції
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мотрич К. Ю. 0.000 Зареєстровано
2 Машков Б. В. 0.000 Зареєстровано
3 Бордейний А. В. 0.000 Зареєстровано
4 Дорошенко І. В. 0.000 Зареєстровано
5 Фірсова А. С. 0.000 Зареєстровано
6 Гилюк А. С. 0.000 Зареєстровано
7 Сковлюк Д. М. 0.000 Зареєстровано