Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 75 • К 75
Заяв 3
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чорнозуб А. С. 164.000 Рекомендовано (к) 146 108 132 140
  • Українська мова: 146
  • Математика: 108
  • Історія України: 132
  • Географія: 140
done_all
2 Ніколенко Є. С. 159.000 Рекомендовано (к) 140 107 134
  • Українська мова: 140
  • Математика: 107
  • Біологія: 134
3 Поспелова В. П. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
done_all