Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 9
/ Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бєлова Т. І. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Співбесіда: 140
2 Квач М. В. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
3 Федінчик Д. С. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
4 Котік В. Б. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
5 Хитенко Р. О. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
6 Сясько В. В. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
7 Журба А. В. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Співбесіда: 100
done_all
8 Павлунько К. Р. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Співбесіда: 100
done_all
9 Коломоєць І. Р. 150.000 Відмова 150
  • Співбесіда: 150