Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 150 • К 150
Заяв 5
/ Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рябокрис А. О. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
2 Бібік В. А. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Співбесіда: 100
done_all
3 Щиглюк О. А. 171.000 Відмова 143 123 136 144
  • Українська мова: 143
  • Математика: 123
  • Історія України: 136
  • Географія: 144
4 Миколаєнко А. В. 158.000 Відмова 131 108 127 140
  • Українська мова: 131
  • Математика: 108
  • Історія України: 127
  • Біологія: 140
5 Панфілов О. І. 0.000 Відмова