Зачекайте...

G13 Харчові технології

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 7 • БМ 4 • К 3
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 2
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ковдря Г. О. 165.000 До наказу (б) 165
  • Співбесіда: 165
done_all
2 Кривенко Н. В. 165.000 До наказу (б) 165
  • Співбесіда: 165
done_all
3 Ледюк Л. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
4 Білоус Н. В. 158.000 До наказу (б) 158
  • Співбесіда: 158
done_all
5 Семенюк С. О. 149.000 До наказу (к) 149
  • Співбесіда: 149
done_all
6 Нечаєв Д. Д. 145.000 До наказу (к) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
7 Цебрій А. А. 166.000 Рекомендовано (к) 138 123 132 138
  • Українська мова: 138
  • Математика: 123
  • Історія України: 132
  • Біологія: 138
8 Пагута О. М. 146.000 Рекомендовано (к) 146
  • Співбесіда: 146