Зачекайте...

G13 Харчові технології

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 6 • БМ 2 • К 4
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
/ Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Балинський І. І. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done
2 Пагута О. М. 146.000 До наказу (б) 146
  • Співбесіда: 146
done
3 Огер Т. М. 142.000 До наказу (к) 142
  • Співбесіда: 142
done_all
4 Ковдря Г. О. 165.000 Відхилено (б) 165
  • Співбесіда: 165