Зачекайте...

G13 Харчові технології

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
/ Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кузьменко І. О. 145.000 До наказу (к) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
2 Ніколайчук Н. О. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
done_all