Зачекайте...

ТФКХТТ

Спеціальність
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 43 БМ 20 ВМ 21 Контракт 21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 2 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 33 БМ 15 ВМ 55 Контракт 55
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 29 БМ 20 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 23 БМ 10 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Готельно-ресторанна справа
Заяв 34 БМ 20 ВМ 27 Контракт 27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 22 БМ 5 ВМ 7 Контракт 7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 13 БМ 5 ВМ 55 Контракт 55
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 4 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 31 БМ 13 ВМ 38 Контракт 38
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 12 БМ 5 ВМ 22 Контракт 22
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Готельно-ресторанна справа
Заяв 30 БМ 10 ВМ 26 Контракт 26
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Готельно-ресторанна справа
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Торгівля
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 6 БМ 5 ВМ 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 4 БМ 2 ВМ 7 Контракт 7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м

Конкурсні пропозиції Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі (ТФКХТТ) у 2025 році