Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • БМ 2 • К 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
/ Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Григорів А. Л. 158.000 Рекомендовано (б) 131 115 130 131
  • Українська мова: 131
  • Математика: 115
  • Історія України: 130
  • Географія: 131
done_all
2 Тритенко А. Ю. 136.000 Рекомендовано (б) 136
  • Співбесіда: 136
done_all
3 Паляниця А. С. 0.000 Відмова
4 Козак Б. В. 0.000 Відмова