Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
/ Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Воробйова С. В. 157.000 Рекомендовано (б) 157
  • Співбесіда: 157
done_all
2 Горайська В. Д. 150.000 Рекомендовано (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
3 Тимчина М. В. 145.000 Рекомендовано (б) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
4 Маньовський В. В. 140.000 Рекомендовано (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
5 Козак Б. В. 130.000 Рекомендовано (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
6 Цебровський М. В. 159.000 Відхилено (б) 134 108 132 134
  • Українська мова: 134
  • Математика: 108
  • Історія України: 132
  • Географія: 134