ВСП "ЛФКХПП НУХТ"
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 32
БМ
15
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 6
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 85
БМ
30
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 51
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 4
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 12
БМ
5
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 31
БМ
27
ВМ
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 16
БМ
12
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 15
БМ
11
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 61
БМ
20
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 40
БМ
2
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 55
БМ
8
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 24
БМ
3
ВМ
6
Контракт
6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 43
БМ
3
ВМ
39
Контракт
39
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 83
БМ
45
ВМ
80
Контракт
80
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 50
БМ
15
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 50
БМ
10
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 65
БМ
10
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 11
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|