Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • БМ 11
Заяв 15 • Конкурс на бюджет 1.36
/ Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Загайська С. А. 181.000 До наказу (б) 181
  • Співбесіда: 181
done_all
2 Вовк А. В. 179.000 До наказу (б) 179
  • Співбесіда: 179
done_all
3 Кошик М. А. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
done_all
4 Теслюк К. І. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done_all
5 Бабій В. І. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done_all
6 Курилас А. М. 181.000 Відхилено (б) 181
  • Співбесіда: 181
Співбесіда
7 Курбанов І. М. 136.000 Відхилено (б) 136
  • Співбесіда: 136
8 Маньковський М. І. 120.000 Відхилено (б) 120
  • Співбесіда: 120
9 Шубинець І. І. 112.000 Відхилено (б) 112
  • Співбесіда: 112
10 Грицко В. В. 170.000 Відмова 170
  • Співбесіда: 170
11 Свідняк С. П. 169.000 Відмова 169
  • Співбесіда: 169
12 Мартин О. М. 157.000 Відмова 157
  • Співбесіда: 157
13 Курпіта І. П. 157.000 Відмова 157
  • Співбесіда: 157
14 Шиян М. М. 156.000 Відмова 156
  • Співбесіда: 156
15 Забронська Т. А. 0.000 Відмова