Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • БМ 12
Заяв 16 • Конкурс на бюджет 1.33
/ Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бєдарєв А. С. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
Співбесіда
done_all
2 Шах Н. А. 172.000 До наказу (б) 172
  • Співбесіда: 172
done_all
3 Сендега Д. І. 156.000 До наказу (б) 156
  • Співбесіда: 156
done_all
4 Сірко М. Р. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done_all
5 Дунець Н. В. 131.000 До наказу (б) 131
  • Співбесіда: 131
done_all
6 Рибачук С. А. 119.000 До наказу (б) 119
  • Співбесіда: 119
done_all
7 Вавринкевич Н. Т. 112.000 До наказу (б) 112
  • Співбесіда: 112
done_all
8 Заморило Ю. П. 100.000 До наказу (б) 100
  • Співбесіда: 100
done_all
9 Зайко О. І. 172.000 Відхилено (б) 172
  • Співбесіда: 172
10 Ковалів М. В. 148.000 Відхилено (б) 148
  • Співбесіда: 148
11 Маньковський М. І. 120.000 Відхилено (б) 120
  • Співбесіда: 120
12 Чопко Т. М. 144.000 Відмова 144
  • Співбесіда: 144
Співбесіда
13 Стадник Р. Б. 182.000 Відмова 182
  • Співбесіда: 182
14 Снєжковський А. С. 172.000 Відмова 172
  • Співбесіда: 172
15 Прокулевич А. 160.000 Відмова 160
  • Співбесіда: 160
16 Мартин О. М. 157.000 Відмова 157
  • Співбесіда: 157