Зачекайте...

МФКЕХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Відділення економіки та підприємництва
Заяв 27 БМ 25 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Відділення економіки та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Відділення економіки та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 8м
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Відділення економіки та підприємництва
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 46 БМ 25 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Відділення економіки та підприємництва
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 8м
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Відділення економіки та підприємництва
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Торгівля
Відділення економіки та підприємництва
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 33 БМ 40 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Торгівля
Відділення економіки та підприємництва
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 3 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Торгівля
Відділення економіки та підприємництва
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 8м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво харчової продукції
Заяв 51 БМ 40 ВМ 55 Контракт 55
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 32 БМ 20 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво харчової продукції
Заяв 3 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанної справи
Готельно-ресторанна справа
Заяв 44 БМ 40 ВМ 55 Контракт 55
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанної справи
Готельно-ресторанна справа
Заяв 6 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанної справи
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 8м
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Відділення економіки та підприємництва
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 26 БМ 15 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Відділення економіки та підприємництва
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 2 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Відділення економіки та підприємництва
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Торгівля
Відділення економіки та підприємництва
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 21 БМ 20 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Торгівля
Відділення економіки та підприємництва
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 4 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Торгівля
Відділення економіки та підприємництва
Товарознавство і торговельне підприємництво
Заяв 0 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво харчової продукції
Заяв 34 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 20 БМ 10 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво харчової продукції
Заяв 4 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 2 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанної справи
Готельно-ресторанна справа
Заяв 43 БМ 20 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанної справи
Готельно-ресторанна справа
Заяв 9 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Відділення готельно-ресторанної справи
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м

Конкурсні пропозиції Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій (МФКЕХТ) у 2025 році