Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВГРС Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кварацхелія О. Д. 0.000 Зареєстровано
2 Козій О. А. 0.000 Зареєстровано
3 Стародубець Д. К. 0.000 Зареєстровано
4 Куліковська С. Є. 0.000 Зареєстровано
5 Чорновіл К. М. 0.000 Зареєстровано
6 Іваненко В. В. 0.000 Зареєстровано