Зачекайте...

ВСП ЛФКХТБ НУХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Торгово-економічне
Заяв 44 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Торгово-економічне
Заяв 5 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Торгово-економічне
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 8м
Торгівля
Торгово-економічне
Підприємництво та торгівля
Заяв 59 БМ 25 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Торгівля
Торгово-економічне
Підприємництво та торгівля
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Торгівля
Торгово-економічне
Підприємництво та торгівля
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 8м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 30 БМ 17 ВМ 17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 24 БМ 12 ВМ 12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 22 БМ 11 ВМ 11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 4 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 4 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Туризм та рекреація
Торгово-економічне
Заяв 52 БМ n/a ВМ 18 Контракт 18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Туризм та рекреація
Торгово-економічне
Заяв 2 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Туризм та рекреація
Торгово-економічне
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 8м
Облік і оподаткування
Торгово-економічне
Заяв 68 БМ 12 ВМ 41 Контракт 41
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Облік і оподаткування
Торгово-економічне
Заяв 9 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Торгово-економічне
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Торгівля
Торгово-економічне
Підприємництво та торгівля
Заяв 58 БМ 25 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Торгівля
Торгово-економічне
Підприємництво та торгівля
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Торгівля
Торгово-економічне
Підприємництво та торгівля
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 105 БМ 15 ВМ 29 Контракт 29
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 99 БМ 12 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 98 БМ 12 ВМ 44 Контракт 44
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 7 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 4 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Туризм та рекреація
Торгово-економічне
Заяв 71 БМ 2 ВМ 28 Контракт 28
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Туризм та рекреація
Торгово-економічне
Заяв 11 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Туризм та рекреація
Торгово-економічне
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій" (ВСП ЛФКХТБ НУХТ) у 2025 році