Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 1 • К 1
Заяв 7
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Макаров О. О. 0.000 Зареєстровано
2 Кудрик Ю. Я. 0.000 Зареєстровано
3 Артимович А. М. 0.000 Зареєстровано
4 Стронціцький В. Я. 0.000 Зареєстровано
5 Варіченко В. О. 0.000 Зареєстровано
6 Грицьків Р. С. 0.000 Зареєстровано
7 Пасічник В. М. 0.000 Зареєстровано