ПФКПРБ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Торгівля Товарознавче
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 54
БМ
25
ВМ
48
Контракт
48
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Торгівля Товарознавче
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 88
БМ
25
ВМ
47
Контракт
47
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Ресторанне обслуговування
Заяв 78
БМ
18
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Торгівля Товарознавче
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 32
БМ
15
ВМ
37
Контракт
37
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Торгівля Товарознавче
Товарознавство та комерційна діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 47
БМ
20
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|