Зачекайте...

.

Спеціальність
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 20 БМ 15 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 8м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 57 БМ 15 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 53 БМ 15 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 36 БМ 15 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 34 БМ 15 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 24 БМ 12 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 8м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 23 БМ 5 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 8м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 27 БМ 5 ВМ 27 Контракт 27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 21 БМ 5 ВМ 16 Контракт 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 20 БМ 5 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 19 БМ n/a ВМ 14 Контракт 14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 22 БМ 5 ВМ 42 Контракт 42
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 8м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 3 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 8м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 5 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 8м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету" у 2025 році