.
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 20
БМ
15
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 8м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 57
БМ
15
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 53
БМ
15
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 36
БМ
15
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 34
БМ
15
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 24
БМ
12
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 8м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 23
БМ
5
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 8м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 27
БМ
5
ВМ
27
Контракт
27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 21
БМ
5
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 20
БМ
5
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 19
БМ
n/a
ВМ
14
Контракт
14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 22
БМ
5
ВМ
42
Контракт
42
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 8м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 3
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 8м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 5
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 8м
|