Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 150 • БМ 5 • К 145
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 2.4
/ Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дармограй О. А. 130.000 Рекомендовано (б) 130
  • Співбесіда: 130
Співбесіда
done_all
2 Щиглюк О. А. 171.000 Рекомендовано (б) 143 123 136 144
  • Українська мова: 143
  • Математика: 123
  • Історія України: 136
  • Географія: 144
done_all
3 Нагірняк Н. В. 170.000 Рекомендовано (б) 170
  • Співбесіда: 170
done
4 Коваль О. О. 150.000 Рекомендовано (б) 150
  • Співбесіда: 150
done
5 Вангородський Я. С. 140.000 Рекомендовано (б) 140
  • Співбесіда: 140
done
6 Поспехова С. В. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Співбесіда: 140
done
7 Недбайло А. В. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
8 Бондар В. В. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
9 Івахно В. А. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
10 Гуменюк В. О. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
11 Живило О. В. 110.000 Рекомендовано (к) 110
  • Співбесіда: 110
done_all
12 Артемчук А. П. 0.000 Відмова