Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 6
/ Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Делія О. А. 102.000 До наказу (к) 102
  • Співбесіда: 102
  • РК: 1.04
done_all
2 Шебеда К. І. 101.000 До наказу (к) 101
  • Співбесіда: 101
  • РК: 1.04
done
3 Чукут Г. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
4 Явтушенко Н. Г. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
5 Ваулін Д. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
6 Нечипоренко С. О. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all