Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 10
/ Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Романенко П. О. 103.000 До наказу (к) 103
  • Співбесіда: 103
  • РК: 1.04
done_all
2 Лісовик А. А. 102.000 До наказу (к) 102
  • Співбесіда: 102
  • РК: 1.04
done_all
3 Наріжна С. О. 101.000 До наказу (к) 101
  • Співбесіда: 101
  • РК: 1.04
done_all
4 Тесленко А. О. 101.000 До наказу (к) 101
  • Співбесіда: 101
  • РК: 1.04
done_all
5 Лановий Д. Л. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
6 Чуйко Е. Р. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
7 Болва К. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
8 Балик А. Д. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
9 Кривошея Б. О. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
10 Тюріна П. М. 101.000 Відмова 101
  • Співбесіда: 101
  • РК: 1.04