Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • БМ 7 • К 10
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.29
/ Виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 7
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Маслюк С. Д. 172.000 Рекомендовано (б) 172
  • Співбесіда: 172
done
2 Гаркуша М. І. 160.000 Рекомендовано (б) 160
  • Співбесіда: 160
done
3 Бойко Ю. Б. 148.000 Рекомендовано (б) 148
  • Співбесіда: 148
done
4 Розумійко І. Ю. 148.000 Рекомендовано (б) 143 100 111 120
  • Українська мова: 143
  • Математика: 100
  • Історія України: 111
  • Українська література: 120
done
5 Шаран Д. В. 148.000 Рекомендовано (б) 148
  • Співбесіда: 148
done
6 Животовська М. В. 148.000 Рекомендовано (б) 148
  • Співбесіда: 148
done
7 Халавка І. Т. 136.000 Рекомендовано (б) 136
  • Співбесіда: 136
done
8 Матвіїв У. І. 159.000 Рекомендовано (к) 143 107 132
  • Українська мова: 143
  • Математика: 107
  • Історія України: 132
done
9 Химич О. С. 0.000 Відмова