Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 150 • К 150
Заяв 10
/ Виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Трунова А. О. 170.000 Рекомендовано (к) 170
  • Співбесіда: 170
done
2 Шемет В. А. 169.000 Рекомендовано (к) 129 136 140
  • Українська мова: 129
  • Математика: 136
  • Історія України: 140
3 Севрук Я. О. 160.000 Рекомендовано (к) 160
  • Співбесіда: 160
4 Прокоф`єва К. В. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Співбесіда: 150
5 Ботвиновська С. І. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Співбесіда: 140
6 Бєлова Т. І. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Співбесіда: 140
7 Самарська Ю. Д. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
8 Макаревич К. В. 0.000 Відмова
9 Цілина К. І. 0.000 Відмова
10 Зелененко Н. А. 0.000 Відмова