Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 5
/ Технологія і організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шавель А. М. 176.000 До наказу (к) 146 131 145 140
  • Українська мова: 146
  • Математика: 131
  • Історія України: 145
  • Географія: 140
done_all
2 Коновалюк В. В. 170.000 До наказу (к) 134 134 130 145
  • Українська мова: 134
  • Математика: 134
  • Історія України: 130
  • Географія: 145
done_all
3 Ткачук А. Ю. 150.000 До наказу (к) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
4 Міщенко К. А. 150.000 До наказу (к) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
5 Борисова В. В. 168.000 Відхилено (к) 120 140 143 134
  • Українська мова: 120
  • Математика: 140
  • Історія України: 143
  • Українська література: 134