Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВПТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 55 • К 55
Заяв 8
/ Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кокурін А. А. 109.000 Рекомендовано (к) 109
  • Співбесіда: 109
done_all
2 Мартинчук Т. В. 169.000 Відмова 148 115 140 138
  • Українська мова: 148
  • Математика: 115
  • Історія України: 140
  • Географія: 138
3 Сюсяйло І. М. 168.000 Відмова 140 115 134 149
  • Українська мова: 140
  • Математика: 115
  • Історія України: 134
  • Географія: 149
4 Ромах С. П. 145.000 Відмова 145
  • Співбесіда: 145
5 Боднар Д. Р. 117.000 Відмова 117
  • Співбесіда: 117
6 Смалюк Н. В. 114.000 Відмова 114
  • Співбесіда: 114
7 Кудрук К. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
8 Сюсяйло І. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)