Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВПТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 8
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дембіцький І. М. 121.000 Рекомендовано (к) 121
  • Співбесіда: 121
done
2 Трач Д. Р. 117.000 Рекомендовано (к) 117
  • Співбесіда: 117
done
3 Томчук М. Ю. 110.000 Рекомендовано (к) 110
  • Співбесіда: 110
done
4 Єрєщенко В. О. 189.000 Відхилено (к) 144 149 138 173
  • Українська мова: 144
  • Математика: 149
  • Історія України: 138
  • Іноземна мова: 173
5 Маєвська М. В. 119.000 Відхилено (к) 119
  • Співбесіда: 119
6 Максимчук Т. В. 151.000 Відмова 110 108 130 134
  • Українська мова: 110
  • Математика: 108
  • Історія України: 130
  • Українська література: 134
7 Мельник В. Ю. 0.000 Відмова
8 Бартко А. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)