Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 2
/ Технології ресторанного та оздоровчого харчування
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Яцишин-Куліш К. С. Пр. 2 (К) 135.224 Деактивовано (зарах. на б) 150 107 127
  • Українська мова: 150
  • Математика: 107
  • Історія України: 127
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
2 Дунь Я. В. Пр. 6 (К) 128.079 Деактивовано (зарах. на б) 138 107 124
  • Українська мова: 138
  • Математика: 107
  • Історія України: 124
  • РК: 1.07