J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 7
- Оригіналів: 7
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Бородавко О. О. | К | 185.000 | До наказу (к) |
142 140 163
|
— | done_all |
2 | 2 Бирка А. А. | К | 172.000 | До наказу (к) |
144 115 138 154
|
— | done_all |
3 | 3 Миколаєнко А. І. | К | 168.000 | До наказу (к) |
140 108 141 147
|
— | done_all |
4 | 4 Заверталюк Д. В. | К | 162.000 | До наказу (к) |
144 108 140 125
|
— | done_all |
5 | 5 Прозоров П. С. | К | 154.000 | До наказу (к) |
154
|
— | done_all |
6 | 6 Воровко Д. О. | К | 142.000 | До наказу (к) |
142
|
— | done_all |
7 | 7 Семенюк Є. М. | К | 136.000 | До наказу (к) |
136
|
— | done_all |
8 | 8 Палієнко Д. М. | К | 159.000 | Відмова |
138 100 130 140
|
— | — |
9 | 9 Роменська Є. Р. | К | 118.000 | Відмова |
118
|
— | — |