Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФКМГУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мукієнко В. Ю. 165.000 До наказу (к) 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.07
done_all
2 Ємельянова А. Ю. 134.000 Рекомендовано (к) 134
  • Співбесіда: 134
  • РК: 1.07
done
3 Міщеня Д. І. 0.000 Зареєстровано