Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФМСМТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
/ Крафтові харчові технології
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Корнійчук М. О. 100.000 Зареєстровано 143 143
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 143
2 Білоус Н. О. 100.000 Зареєстровано
3 Казмірчук І. В. 100.000 Зареєстровано 148 168
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 168
4 Косяк В. Р. 100.000 Зареєстровано 130 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 156