Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЗПіХБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
/ Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Савалюк Д. В. Пр. 6 (К) 130.869 До наказу (к) 134 134 134 125
  • Українська мова: 134
  • Математика: 134
  • Історія України: 134
  • Українська література: 125
  • РК: 1.07
done_all
2 Путіліна А. І. Пр. 10 (К) 138.783 Рекомендовано (к) 120 134 140 147
  • Українська мова: 120
  • Математика: 134
  • Історія України: 140
  • Іноземна мова: 147
  • РК: 1.07
3 Присташ Д. В. Пр. 1 (К) 149.132 Скасовано (втрата пріор.) 148 131 127 140
  • Українська мова: 148
  • Математика: 131
  • Історія України: 127
  • Біологія: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
4 Присташ Д. В. Пр. 3 (К) 146.208 Деактивовано (зарах. на б) 148 131 127 140
  • Українська мова: 148
  • Математика: 131
  • Історія України: 127
  • Біологія: 140
  • РК: 1.07