Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФМСМТ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 2 • К 3
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ціхоцька О. О. Пр. 3 (Б) 149.900 До наказу (б) 154 145 156
  • Українська мова: 154
  • Математика: 145
  • Історія України: 156
done_all
2 Вознюк М. В. Пр. 1 (Б) 146.200 До наказу (б) 152 151 140 148
  • Українська мова: 152
  • Математика: 151
  • Історія України: 140
  • Іноземна мова: 148
  • ГК: 1.02
done_all
3 Міндюк В. В. Пр. 4 (К) 128.286 Рекомендовано (к) 136 108 140 142
  • Українська мова: 136
  • Математика: 108
  • Історія України: 140
  • Біологія: 142
4 Вакарєва Н. Д. Пр. 4 (Б) 126.500 Рекомендовано (к) 150 107 140
  • Українська мова: 150
  • Математика: 107
  • Історія України: 140
5 Михайлишина А. А. Пр. 4 (Б) 138.200 Деактивовано (зарах. на б) 142 136 138
  • Українська мова: 142
  • Математика: 136
  • Історія України: 138