Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 4 • К 4
Заяв 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пивовар-Темченко М. В. 164.000 Зареєстровано 143 123 124 136
  • Українська мова: 143
  • Математика: 123
  • Історія України: 124
  • Географія: 136
  • РК: 1.04
2 Тесленко В. О. 0.000 Зареєстровано
3 Сало В. І. 0.000 Зареєстровано
4 Куплювацька У. В. 0.000 Зареєстровано
5 Горбенко Д. А. 0.000 Зареєстровано