Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мартинюк Л. О. 125.000 До наказу (к) 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.07
done_all
2 Молодькова Д. О. 100.000 До наказу (к) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.07
done_all
3 Бєлоусова С. І. 111.000 Рекомендовано (к) 111
  • Співбесіда: 111
  • РК: 1.07