Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гережун С. М. 127.000 До наказу (к) 127
  • Співбесіда: 127
done_all
2 Корнійчук Д. Л. 111.000 До наказу (к) 111
  • Співбесіда: 111
done_all
3 Новосад А. Р. 174.000 Рекомендовано (к) 174
  • Співбесіда: 174
4 Богдан М. В. 123.000 Рекомендовано (к) 123
  • Співбесіда: 123
5 Королькова В. Д. 119.000 Рекомендовано (к) 119
  • Співбесіда: 119