Зачекайте...

G13 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15 • БМmax 2 • К 10
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Фарбатюк К. О. Пр. 2 (Б) 145.860 До наказу (б) 151 137 146
  • Українська мова: 151
  • Математика: 137
  • Історія України: 146
  • ГК: 1.02
done_all
2 Фочук С. В. Пр. 2 (Б) 138.720 До наказу (б) 142 126 144
  • Українська мова: 142
  • Математика: 126
  • Біологія: 144
  • ГК: 1.02
done_all
3 Фарбатюк К. О. Пр. 1 (Б) 145.860 Скасовано (втрата пріор.) 151 137 146
  • Українська мова: 151
  • Математика: 137
  • Історія України: 146
  • ГК: 1.02