Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ГФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дем`янчук Р. О. Пр. 1 (К) 163.274 До наказу (к) 160 150 150 150
  • Українська мова: 160
  • Математика: 150
  • Історія України: 150
  • Географія: 150
  • РК: 1.07
done_all
2 Коса І. О. Пр. 4 (К) 168.822 Деактивовано (зарах. на б) 160 150 150 170
  • Українська мова: 160
  • Математика: 150
  • Історія України: 150
  • Географія: 170
  • РК: 1.07