Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ГФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Галушко В. Є. Пр. 3 (К) 163.838 До наказу (к) 167 148 143 152
  • Українська мова: 167
  • Математика: 148
  • Історія України: 143
  • Іноземна мова: 152
  • РК: 1.07
done_all
2 Рябуха А. В. Пр. 1 (К) 146.401 До наказу (к) 152 140 141 150
  • Українська мова: 152
  • Математика: 140
  • Історія України: 141
  • Біологія: 150
  • РК: 1.07
done_all
3 Козьміна Д. В. Пр. 4 (К) 138.073 Деактивовано (зарах. на б) 136 123 127 131
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 131
  • РК: 1.07