Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІЕіТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сагайдак К. А. Пр. 4 (Б) 134.784 Рекомендовано (к) 143 108 132 143
  • Українська мова: 143
  • Математика: 108
  • Історія України: 132
  • Іноземна мова: 143
  • РК: 1.04
2 Романенко Б. О. Пр. 2 (Б) 137.280 Деактивовано (зарах. на б) 134 134 126
  • Українська мова: 134
  • Математика: 134
  • Іноземна мова: 126
  • РК: 1.04
3 Падва Е. М. Пр. 5 (Б) 134.480 Деактивовано (зарах. на б) 145 134 130 125
  • Українська мова: 145
  • Математика: 134
  • Історія України: 130
  • Іноземна мова: 125
  • РК: 1.04