Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЕіТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Ресторанні технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Корнік Л. В. Пр. 1 (Б) 134.395 До наказу (б) 148 131 138 136
  • Українська мова: 148
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
  • Географія: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done
2 Булавенко Н. П. Пр. 2 (Б) 127.541 Рекомендовано (к) 138 115 138 149
  • Українська мова: 138
  • Математика: 115
  • Історія України: 138
  • Географія: 149
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
3 Мілова А. С. Пр. 2 (Б) 134.419 Деактивовано (зарах. на б) 134 108 124 146
  • Українська мова: 134
  • Математика: 108
  • Історія України: 124
  • Біологія: 146
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04